Search
Close this search box.

Παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του Desmond Child

Ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός συνθέτης & παραγωγός κορυφαίων επιτυχιών Desmond Child παρουσίασε την Πέμπτη 20/6 την ελληνική έκδοση του βιβλίου του “LIVIN’ ON A PRAYER: BIG SONGS BIG LIFE” σε ένα μοναδικό Masterclass στο Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Cotsen Hall.

Τη βραδιά παρουσίαζε η Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τον καλλιτέχνη ο Σάκης Ρουβάς και η Idra Kayne. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γνωστοί καλλιτέχνες και άνθρωποι του χώρου. Ανάμεσά τους οι: Φωκάς Ευαγγελινός, Γιώργος Λεμπέσης, Θοδωρής Μαραντίνης, Βικτώρια Χαλκίτη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Τίτος, Νίκος Μίχας, Silia Kapsis, Άκης Δείξιμος, Αντώνης Σκόκος, Αντώνης Μιντζέλος, Τόνυ Κονταξάκης, Βασιλική Καρακώστα, Νίκος Τερζής, Ζαν Μπατίστ, Ναυσικά, Σαλίνα Γαβαλά, Τάσος Μπούρας, Φοίβος, Γιώργος Σταμπόλης, Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Σκίντζας, Δημήτρης Βραχνός, Τάσος Παπαναγιώτου, και πολλοί άλλοι.

Ο Desmond Child μίλησε για τα αγαπημένα του κομμάτια, την αγάπη του για την Ελλάδα, μοιράστηκε ιστορίες από τη ζωή του και μίλησε με τον Σάκη Ρουβά για την μεγάλη συναυλία Desmond Child Rocks The Parthenon που είχε πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο το 2022, ενώ στο τέλος απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και υπέγραψε τα βιβλία τους. Ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του στον κήπο του Cotsen Hall.

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου “LIVIN’ ON A PRAYER: BIG SONGS BIG LIFE” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Lebee.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Περισσότερα άρθρα

Event

13 Οκτωβρίου 2024

7:30 μμ

Κηφισού και Πέτρου Ράλλη Αγ. Ιωάννης Ρέντης

13

Οκτ.

Event

10 Οκτωβρίου 2024

7:00 μμ

Καρόρη 4, Μοναστηράκι, Αθήνα

10

Οκτ.

Event

30 Μαΐου 2024

7:00 μμ

Καρόρη 4, Μοναστηράκι, Αθήνα

30

Μάι.